woensdag 7 augustus 2013

Top 5 waterproofmascara's

Top 5 waterproofmascara's

Heey bloggertjes vandaag gaan we het hebben over top 5 waterproofmascara kijken jullie mee???
Op vakantie gaan, een emotioneel dagje, een droevige film. Er zijn eindeloos veel gelegenheden waarbij een waterbestendige mascara meer dan handig van pas komt. En dan hebben we het liefst Een Hypergoed Exemplaar in onze handen. Geen valse beloftes: dit zijn onze vijf zomertoppers!!!

5 False Lashes Waterproof Mascara - € 22
M.A.C.

M.A.C.-Mascara's zijn sowieso zeer geliefd bij de mensen maar het merk komt nu ook met een waterproofversie. Hij is tot 12 uur lang bestand tegen zee en zwembadwater, tranen en zweet. Het borsteltje verft je wimpers heel mooi benadrukt elk haartje. Geeft een flinke volumeboost en geeft twee keer zo veel kleur af als een gewone mascara. Je kan de formule makkelijk in gelijke lagen aanbrengen en klonters zijn er niet bij. Plus: Mooie verpakking.
Mac
4 The Rocket by Volum’Express - € 14,49
Maybelline bij de drogist.

Deze kan je zelfs in de douche dragen! Je hebt maar een paar laagjes nodig om explosief volume te bereiken. Het super rubberen borsteltje dekt goed en definieert de wimpers heel efficiënt. Maakt niet uit hoeveel keer je hem aanbrengt hij klontert niet en je haartjes blijven lekker soepel. Het staat niet precies op de verpakking vermeld, maar deze mascara is intens zwart én waterproof. Een prachtcombinatie als je het mij vraagt. Het is ook een fijn exemplaar.
Maybelline
3 Diorshow Iconic Waterproof Mascara - € 33,50
Dior in de parfumerie.

Het borsteltje neemt een extra  indrukwekkende krul en vorm van je wimpers. Terwijl de formule bestaat uit een combinatie van fixerende en omhullende laagjes  waardoor de mascara langer blijft zitten waar hij hoort te zitten en er sprake is van een goeie hechting. Naast langer worden je wimpers ook heel wat dikker. Na een duik in de zee is niet erg  want deze kanjer is extreem langhoudend.
Diorshow
2 Inimitable Waterproof Mascara - € 27,50
Chanel in de parfumerie.

Je wimpers krijgen een uitzonderlijk volume lengte en krulling. De formule die uit verschillende wassoorten bestaat zorgt voor een een glanzende finish. En hecht zeer goed aan je wimpers. Het borsteltje is soepel, en de korte stekeltjes zorgen voor een perfecte verdeling van de haartjes. Want zelfs de kleinste zijn makkelijk bereikbaar. De mascara houdt in alle omstandigheden en is geschikt voor elke weertype. Zelfs als je in je ogen wrijft zal je achteraf geen uitgelopen make-upvegen tegenkomen. Je wimpers worden trouwens niet hard! Dus dat is wel mooi meegenomen. Ook beschikbaar in felle kleurtjes als  blauw, felgeel en watergroen.
Chanel
1 Definicils Waterproof Mascara - € 31
Lancôme in de parfumerie.   

Mooi gekrulde, lange, soepele en mooi gescheiden wimpers zijn jouw deel. Deze mascara is geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdraagsters. De formule bevat geen parfum en is ondanks zijn dikte vlotjes aan te brengen. Deze trotseert zelfs hittegolven en regenstormen alsof het niks is!
Lancôme

1 opmerking: