zaterdag 27 juli 2013

Hoe zie je er goed uit op foto?

Hoe zie je er goed uit op foto?

Heey bloggertjes vinden jullie het ook zo fijn om foto's te maken maar sta je er nooit goed op dan zijn hier enkele tips kijken jullie mee???


Gebruik matterende doekjes
Een flits zal de glanzende plekjes op je gezicht in de verf zetten, dus zorg ervoor dat je altijd poeder op zak hebt. Draag je liever geen make-up? Kies dan voor absorberende doekjes.


Gebruik body lotion
Als je foto's gaat maken gebruik dan bodylotion dan glanzen en stralen je benen ook. Met een beetje bronzer of zelfbruiner zullen je benen er ook slanker uitzien.


Vergeet je wenkbrauwen niet
Schmik je wenkbrauwen om je blik te versterken, dat kan je uitstraling namelijk volledig veranderen. Een wenkbrauwpotlood, een borsteltje en een doorschijnende, fixerende gel zorgen ervoor dat ze de hele dag in vorm blijven.


Ga voor volume
De meeste kapsels hebben voldoende volume en kaderen je gezicht. Ook een pony kan fijne lijntjes verbergen. Weet je op voorhand dat je op de foto gaat? Gebruik dan verwarmde krulspelden voor langdurig volume en werk af met een lichte haarlak.
Tip: droogshampoo kan je lokken extra levendig maken.


Gebruik lipgloss
Een matte, donkere lipstick zorgt dat je een strenge uitstraling en doet je er ouder uitzien, maar een lichte gloss is wel flaterend

Laat je ogen spreken
Met smokey eyes zet je je ogen in de kijker. Probeer vervolgens te glimlachen met je ogen en als dat niet lukt kan je nog altijd een grote zonnebril opzetten

Vang de zon met je gezicht
Als je binnen foto’s neemt, richt je gezicht dan naar het licht om wallen en rimpels te verzachten. Heb je veel oneffenheden? Kies dan voor een kleurcorrigerend product. Groene pigmenten verzachten roodheid en verbergen puistjes, lavendel frist een gelige teint op en perzik doet je huid stralen.

Maar... kijk niet in direct zonlicht
Als je te veel met je gezicht in de zon staat en dan een foto maakt is je gezicht heel belicht.
En dat is niet mooi zorg voor een mooi zonsondergang of opgang

En dan... strike a pose
Draai je lichaam lichtjes van de camera weg, want dan zal je er iets slanker uitzien. Stylisten weten dat je lichaam er breder uitziet als het frontaal gefotografeerd wordt.
Professionele fotografen vragen modellen vaak om hun wangen een paar keer bol te blazen voor ze glimlachen naar de camera, dat helpt om een geforceerde lach te voorkomen.
Plaats vervolgens een been voor het andere zodat je ledematen er langer uitzien en plaats je handen boven je heupen om ze smaller te doen lijken.

Laatste tip: Kauw nooit terwijl je gefotografeerd wordt (ook niet op een kauwgum), want dat vervormt je gezicht helemaal.






En het resultaat een mooi foto!!!

1 opmerking: